Selamat Hari Raya Aidifitri 2016

Wednesday, 13 July 2016
Assalamualaikum semua... lama gak baru dapat kembali ke blog hehehe... minggu-minggu yang lepas ceri busy siket dengan persiapan untuk menyambut hari raya, tak sempat nak check blog dan singgah ke blog-blog yang lain. Seronok dapat sambut hari raya bersama keluarga dan rakan-rakan, hadir ke rumah terbuka dan yang paling best dapat cuba juadah-juadah raya (hehehe.. tau makan je ceri ni), waktu hari raya cam gini lah seronok dapat berkumpul satu keluarga dan sambut raya sama-sama. Memang terbaiklah raya tahun ni, semoga kita dapat berjumpa lagi pada tahun depan.
Ceri nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca blog ceri, have a nice day everyone!
love and sincrely,ceri

23 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih Claudi :) have a nice day in Houston :)

      Delete
  2. Hi.. Selamat Hari Raya..! Reen follow blog ceri.. Jemput singgah blog Reen ya. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Reen! :) ceri pun dah follow Reen jugak :):) terima kasih kerana singgah Reen :)

      Delete
  3. Selamat hari raya ceri. so cute ni blog (saying it again n again, haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Eyqa :) hehe blog ceri biasa saja :)

      Delete
  4. Selamat hari raya ceri koko ^^ thanks for the wish jugak :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya,maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya maaf zahir batin Anis Diyana :)

      Delete
  6. Replies
    1. Selamat hari raya Nur Haziqah =)

      Delete
  7. Replies
    1. salam aidilfitri Nadhie :) best baca computer tips di blog Nadhie :) =)

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. selamat hari rayaa ceri comel :) kita dah follow blog ceri.. jemput follow kita jugak ye ceriii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Nurul Aini comel =) ceri follow blog Aini jugak =) terima kasih kerana singgah Aini :)

      Delete
  10. Replies
    1. Selamat hari raya Nik =) done follow u too, thank you =)

      Delete
  11. selamat hari raya Ceri... cute overload lah blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya awak =) best bace travel experiences di blog awak :)

      Delete
  12. selamat hari raya , Ceri .... semua nie memang ceri lukis sendiri ek ? serious comellll ...boleh ye if nak buat tempahan untuk lukis mcm nie ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak Nadiah =) ye kak, semua ni ceri lukis sendiri je..huhuhu...ceri juga ambil tempahan doodles :) can contact ceri di bahagian tempahan :)

      Delete