Pernah tak terjadi perkara ini?

Thursday, 21 July 2016
Hye selamat pagi kepada korang semua... hari ni ceri nak kongsikan komik ciptaan ceri sendiri, berkenaan masalah yang kadang-kala berlaku pada ceri dan mungkin pada sesetengah orang... sewaktu kita tak perlukan barang tu, tetiba jer dia muncul... tapi bila kita sangat perlukan dia, time tu la dia menghilangkan diri (contohnya gambar passport ceri wahaha..) jadi moral of the story, simpanlah barang yang penting dan berharga seperti dokumen,buku, dan lain-lain di tempat yang korang tak akan lupa dan bersihkan bilik korang supaya kelihatan kemas dan teratur...

Have a nice day everyone! love, ceri

26 comments:

  1. hahaha.. memang setuju 100%.. ada bakat terpendam la ceri ni.. nanti buat komik lagi yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Umie for the support :) :) nanti ceri akan buatkan komik lagi bila ade idea :) idea ceri selalunya datang bila ade masalah hahaha XD

      Delete
  2. HAHAHAHAHAH this is so true.
    niceeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahaha sampai sekarang gambar passport ceri menjadi misteri XD entah kat mana dia bersembunyi XD

      Delete
  3. nice
    mmg biasa terjadi.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la... sampai tak lalu nak makan selagi tak jumpa XD

      Delete
  4. hahahaha pernah2 then serik dah nak letak rata2. btw, why so cute kartunnn ni ahhh i cannotlaa >^<

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahaha serata tempat ceri dah selongkar tapi dia tetap tak nak tunjukkan diri dia, hehehe kartun biasa saja :) need more practice...wahaha btw thank youu ❤

      Delete
  5. nice comic ceri. pernah la kowt. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Nadhie :) rasa x leh tidur selagi tak jumpa gambar passport tu.. hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih Aini :):) ceri saje buat komik ni untuk isi masa lapang hehehe.. XD

      Delete
  7. ahhhh it happen to me like all the time tapi claudy tak letak merata pun xD btw, comelnya komik ceri! buat lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Claudy :) dah banyak kali terjadi tapi ceri tetap ulang jugak tabiat letak barang merata.. hahaha kali ni serik dah... hahaha.. nanti ceri buatkan komik lagi ye :)

      Delete
  8. Haha, key fine. Terasa sbb ayah pernah kata my room like a witch room. Hahaha.

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. okey lagi tu... pasni kita bersihkan bilik sampai berkilat XD

      Delete
  9. comelnyaa.. tpi tu la mslh seharian XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. cepat je dia menghilangkan diri hahaha XD terima kasih vjk =)

      Delete
  10. akak singgah follow dia....haha masa muda2 dulu memg lagu tu la akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh terima kasih akak Ajuya :) ceri follow akak jugak :) huhuhu...comelnya anak akak =)

      Delete
  11. pernah sangat sangat terjadi mcm nie ... hahahaha...eh suka lah ceri punya blog page deco ...comel sgt sgt !!!! =) .... nadia singgah sini dan dah folloe ceri jugak ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Nadiah =) =) hehehe semua deco di blog ceri cuma contengan ceri masa lapang (time tu ceri banyak mengelamun) hahaha XD ceri singgah ke blog kak Nadiah dan follow kak jugak :) terima kasih kak Nadiah =)

      Delete
  12. Benda yg sgt annoying kalau terjadi, kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu Amelia XD tadi lesen memandu pulak menghilangkan diri.. adoi.. licik betul hahaha XD

      Delete
  13. hahhaha. betolll sangattt. time cari la tak jumpaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha betul tu kak XD pandai pulak dia sembunyikan diri hehehe~~

      Delete