My Favourite 80's and 90's songs

Wednesday, 27 July 2016
good morning my dear readers, today i would like to share my favourite songs from the 80's and 90's. The main reason i am still listening to the songs from the 80's and 90's because they are relaxing to listen to, beautiful tempo, poetic and meaningful lyrics, they give me a kind of satisfaction when i listen to them. 80's and 90's songs bring me lots of memories that i used to listen to them when i was small, up until now the songs from the 80's and 90's never disappoint me. It is true that 'old is gold'.

1. Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You (1989)
this song is about parting and getting back together again, yet the love is still there and it remains the same.

2.Klymaxx - I Miss You (1984)
such a beautiful song, whenever i am away from home i would listen to this song, it makes me feel better and more relaxed.

3.  Janet Jackson - Again (1993)
I fall in love with this beautiful song, the lyric of this song is deep and i don't mind replaying it over and over again.

4. Surface - The First Time (1990)
Surface was famous with their song "Shower me with your love", and this is another nice song from them.

5. Jermaine Jackson - Lonely Won't Leave Me Alone (1986)
This song describes my feeling very well, despite of the sadness in the lyric, this song is my best choice

6. Shanice -  Saving Forever For You (1992)
Relaxing and beautiful song, i love the cheesiness of the lyric very much.

Pernah tak terjadi perkara ini?

Thursday, 21 July 2016
Hye selamat pagi kepada korang semua... hari ni ceri nak kongsikan komik ciptaan ceri sendiri, berkenaan masalah yang kadang-kala berlaku pada ceri dan mungkin pada sesetengah orang... sewaktu kita tak perlukan barang tu, tetiba jer dia muncul... tapi bila kita sangat perlukan dia, time tu la dia menghilangkan diri (contohnya gambar passport ceri wahaha..) jadi moral of the story, simpanlah barang yang penting dan berharga seperti dokumen,buku, dan lain-lain di tempat yang korang tak akan lupa dan bersihkan bilik korang supaya kelihatan kemas dan teratur...

Have a nice day everyone! love, ceri

Selamat Hari Raya Aidifitri 2016

Wednesday, 13 July 2016
Assalamualaikum semua... lama gak baru dapat kembali ke blog hehehe... minggu-minggu yang lepas ceri busy siket dengan persiapan untuk menyambut hari raya, tak sempat nak check blog dan singgah ke blog-blog yang lain. Seronok dapat sambut hari raya bersama keluarga dan rakan-rakan, hadir ke rumah terbuka dan yang paling best dapat cuba juadah-juadah raya (hehehe.. tau makan je ceri ni), waktu hari raya cam gini lah seronok dapat berkumpul satu keluarga dan sambut raya sama-sama. Memang terbaiklah raya tahun ni, semoga kita dapat berjumpa lagi pada tahun depan.
Ceri nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca blog ceri, have a nice day everyone!
love and sincrely,ceri